هوستا – HOSTA

 هوستا – HOSTA

هوستا

هوستا یک گیاه سخت و مقاوم با برگ‌های سبز و سفید است. این گیاه دارای 70 گونه است که در ساخت انواع دیوار سبز عمودی استفاده می‌شود. بهتر است از آن در مرکز گرین وال استفاده شود زیرا که بیش‌ازحد بزرگ نمی‌شود و زمانی که در مرکز قرار گیرد جلوه خاصی به دیوار می‌بخشد.

گیاهان در ساخت یک فضای آرامش‌بخش و زیبا نقش تعیین‌کننده‌ای دارند. دیوار سبز (green wall) یک اثر هنری طبیعی است که علاوه بر تولید اکسیژن و هوای مطلوب، جلوه‌ی خاصی به محیط می‌بخشد. گیاهان دیوار سبز دو گونه هستند، رونده‌هایی که از میله‌های فلزی یا دیوارها بالا می‌روند و گیاهانی که حاوی گلدان و خاک هستند و درون پانل‌های خاصی قرار می‌گیرند.

گیاهان دیوار سبز در خاک ریشه دارند و از مواد مغذی موجود در دیوار تغذیه می کنند. دیوار گیاهی می تواند یکی از دیوارهای داخلی منزل شما باشد یا دیوار بیرونی ساختمان. هم اکنون علاوه بر دیوارهای سبز عادی که معمولا در نمای بیرونی ساختمان های بسیاری می بینیم، دیوار سبز هوشمند نیز طراحی شده است که با استفاده از هوش مصنوعی به شما امکان کنترل فاکتورهایی مانند آبیاری، رطوبت و دما را می دهد.

آبیاری گیاه دیوار سبز

بعضی از گیاهان نیاز به آبیاری روزانه دارند در صورتی دسته‌ای از آن‌ها تا یک هفته بدون آب شاداب می‌مانند. ساده‌ترین راه برای آبیاری گیاهان green wall در داخل ساختمان این است که یک سیستم آبیاری خودکار برای آن‌ها در نظر گرفته شود.

هوستا

 

هوستا – HOSTA

نام علمی: HOSTA SIEBOLDIANA 

از خانواده: LILIACEAE – سوسنی ها

هوستا ، گیاهی دائمی از خانواده زنبقیان (liliaceae) که بومی شمال شرقی آسیا به خصوص چین و ژاپن است. نام این گیاه برگرفته از نام یک گیاه شناس اتریشی میباشد.

هوستا به علت داشتن برگ های زیبا، پهن و معطر ، گیاه زینتی محبوبی به شمار می آید و امروزه در آمریکا و بریتانیا نیز به وفور کاشته میشود.
این گیاه ، جایزه انجمن شایستگی باغبانی را از آن خود کرده است.

از هوستا به عنوان گیاه پوششی به خصوص در مناطق سایه دار استفاده میشود.

از کاربردهای دیگر این گیاه: استفاده برای مرزبندی کردن، کاشت در مناطق ساحلی و باغهای صخره ای را میتوان نام برد.

برگ های این گیاه پهن و و رگ برگ های فرو رفته آن در رگ پهنک جلوه مواجی به آن می دهد. گل ها کوتاه تر از زنبق رشتی و به رنگ سفید وآبی است. این گیاه به آسانی از طریق تقسیم بوته در اسفند ماه ازدیاد می شود. نسبت به سایه درختان مقاوم است و ازدیاد انبوه ان در ایران هنوز معمول نیست.هوستا

نگهداری

نور: بهتر است در سایه کامل و یا نیمسایه قرار داشته باشد. به طور کلی تابش خورشید بر روی برگها ی این گیاه باعث رنگ پریدگی آن و در نهایت از بین رفتن آن خواهد شد.
خاک: خاک لومی، شنی، ماسه ای سبک ، غنی، مرطوب با زهکشی خوب برای رشد این گیاه مناسب است. خاک های فاقد زهکشی و یا خاک های سنگین از رشد این گیاه میکاهند. خاک باید اسیدی و یا خنثی باشد. ph خاک باید بین ۶٫۵ تا ۷٫۵ باشد.
دما: این گیاه تحمل دما تا -۱۵ درجه را دارد. به طور کلی هوستا در مقابل گرما، سرما، رطوبت و خشکی مقاوم میباشد.
آبیاری: به طور متوسط صورت پذیرد.
کود: سالی یکبار زمین را توسط کود شیمیایی قوی کنید.
هرس: شاخ و برگ مرده گیاه را در پایان فصل رشد هرس کنید.

آفت و بیماری گل هوستا

تغییر رنگ برگهای گل هوستا نشان دهنده بیمار شدن گیاه میباشند.آفت خاصی هوستا را تهدید نمیکند فقط مراقب راب و حلزون باشید.حلزون و لیسه از آفات این گیاهان می باشند که باید کنترل شوند

Rate this post

احسان قرقانی

دیدگاهتان را بنویسید